1

Baza za toplu i hladnu pripremu sladoleda. Idealna za izradu sorbeta ili klasičnog sladoleda kremaste teksture, jednostavnim dodavanjem vode, mlijeka ili napitaka na biljnoj bazi. 

DOZIRANJE: 70 g/kg
PAKIRANJE: 8 x 1,50 kg
KATALOŠKI BROJ: 85558

3

Ricotta 30 je baza s nježnim i slatkim okusom ricotta sira. Uz sladoled, moguće ju je koristiti za razne slastičarske aplikacije.

DOZIRANJE: 30-50 g/kg
PAKIRANJE: 2 x 3,50 kg
KATALOŠKI BROJ: 88524

4

Crema del '900 donosi tradicionalne talijanske žute kreme u vašu vitrinu. Pasta za izradu sladoleda zlatnožute boje i čistog okusa koji svakim zalogajem podsjeća na tradicionalne talijanske deserte.

DOZIRANJE: 48-65 g/kg
PAKIRANJE: 2 x 3,00 kg
KATALOŠKI BROJ: 85072

2

Voćna baza za hladnu pripremu sladoleda, bez emulgatora. Idealna je za pripremu voćnih okusa, a neutralan okus pojačava svjež i autentičan okus voća.

DOZIRANJE: 30 g/kg
PAKIRANJE: 4 x 2,00 kg
KATALOŠKI BROJ: 85654

5

Cremino Classic je pasta za izradu sladoleda s okusom bijele čokolade i lješnjaka. Za neodoljiv okus preporučamo kombinaciju s PinoPinguino Classic umakom!

DOZIRANJE: 90-110 g/kg
PAKIRANJE: 2 x 3,00 kg
KATALOŠKI BROJ: 84972